بهره گیری صحیح و هدفمند از سرمایه های اجتماعی ، یکی از مولفه های پلیس کارآمد

جانشین فرماندهی انتظامی استان بهره گیری صحیح و هدفمند از سرمایه های اجتماعی را از مولفه های پلیس کارآمد خواند و گفت: امروزه آموزش و مشارکت شهروندان از عناصر اصلی کار پلیس در ارتقاء امنیت اجتماعی به شمار می رود.

به گزارش سادس به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ”یوسف سپهوند” در کمیسیون پایش و پیشگیری فرماندهی انتظامی استان با اشاره به ضرورت برنامه ریزی هدفمند در توجه به مشکلات و دغدغه های مردمی، گفت: ارتقاء ‌امنیت اجتماعی و پیشگیری از جرایم نیازمند توجه به مطالبات عمومی و اقدام عملی و هدفمند در این حوزه است.

وی هدفمند سازی برنامه های آموزشی را راهبردی موثر در پیشگیری از جرایم مختلف دانست و افزود: پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کنترل جرایم مستلزم ارائه راهکارهای علمی هدفمند و فرهنگ سازی در سطح جامعه است.

این مقام انتظامی تعهد کاری و احساس مسئولیت را از مهم ترین مولفه های رفتاری برای نیروی پلیس دانست و اذعان داشت: این مهم باید در نوع رفتار یک پلیس در یک جامعه اسلامی نهادینه باشد و در انجام نظارت ها و بازرسی های میدانی نسبت به آن توجه شده و در برنامه ریزی های آموزشی برای ارتقاء هر چه بیشتر آن تاکید شود.

سپهوند توجه به افزایش مهارت کارکنان در برنامه های آموزشی کارکنان را مورد تاکید قرار داد و گفت: با نظارت ، کنترل، افزایش مهارت و توجه به تخصص و دانش افزایی کارکنان می توان به اصلاح امور و برنامه ریزی مناسب در حوزه پیشگیری از جرایم پرداخت.

وی یکی از مولفه های پلیس کارآمد را استفاده از توانمندی جامعه در مواجهه با معضلات، مسائل،ناهنجاری و جرایم دانست و گفت : امروزه آموزش و مشارکت شهروندان از عناصر اصلی کار پلیس در ارتقاء امنیت اجتماعی به شمار می رود.

این مقام انتظامی بیان داشت: کلانتری و پاسگاه ها خط مقدم و پیشانی جامعه و اجتماع در کاهش جرم می باشند زیرا از یک سو پاسخگویی به بسیاری از نیازمندی های پلیسی جامعه در حیطه وظایف و اختیارات آنها می باشد و از سوی دیگر وظیفه مهم ضابطین قوه قضاییه عمدتاً از طریق این مراکز صورت می پذیرد و از همه مهمتر آنکه عملی کردن برنامه تقدم پیشگیری بر برخورد ، در این حوزه قابل اجرا است.

جانشین فرماندهی انتظامی استان در پایان بر عملیاتی کردن تدابیر لازم در زمینه تامین امنیت تاکید کرد و خاطرنشان کرد: پلیس با اتخاذ رویکرد جامعه محوری سعی بر افزایش نقش و مشارکت مردم در برقراری مطلوب نظم و امنیت با رویکرد کاهش جرایم و ناهنجاری های اجتماعی دارد و باید این فرهنگ در کلیه یگان های انتظامی در سطح استان به بهترین شکل اجرایی و تحقق و ارتقاء ‌کیفی آن مورد نظارت قرار گیرد.

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *