تلاش محققان برای جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع بومی در صنایع غذایی


رئیس مؤسسه علوم و صنایع غذایی تشکیل کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی در این موسسه را با هدف اجرای شعار سال ۱۴۰۰ دانست و گفت: در این راستا طرح‌هایی چون جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع و فناوری‌های بومی و کمک به شرکت‌های دانش بنیان جهت ورود سریع‌تر و مولد در عرصه تولید را در دستور کار قرار داده‌ایم.

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *