شرایط سختِ کادر درمانیِ مقابله با کرونا در ژاپن


نتایج یک نظرسنجی حاکی از آن است که کادر درمانی ژاپن در خط مقدم مقابله با کرونا با شرایط بسیار سختِ کاری مواجه بوده و علاوه بر اینکه مجبور به استفاده چندباره از ماسک‌های یکبار مصرف‌ هستند، اغلب هزینه اضافه کاری در شرایط سخت را نیز دریافت نمی‌کنند.

به گزارش سادس، طی یک نظرسنجی از حدود ۱۷۰ پزشک که از اواخر آوریل تا ششم ماه مه به صورت آنلاین انجام شده است، سه چهارم پزشکان ژاپنی اعلام کردند که به آن‌ها دستور داده شده در خط مقدم مقابله با کروناویروس کار کنند، در حالی که چهار پنجم  آن‌ها می‌گویند هیچ گونه اضافه کاری برای کار در این شرایط دشوار دریافت نمی‌کنند.

این نظرسنجی همچنین نشان داده که ۷۰ درصد از پزشکان ژاپنی بر این باورند که دولت نتوانسته وضعیت را به درستی کنترل کند.

ناکامی ژاپن در تهیه تجهیزات محافظتیِ برای کادر درمانی مقابله با کرونا

همچنین در حالی که جهان برای فراهم آوردن تجهیزات محافظتی برای کادر درمانیِ مقابله با کرونا با معضل مواجه شده، پزشکان ژاپنی و سایر کارشناسان نیز می‌گویند که تلاش‌های دولت ملی و برخی دولت‌های محلی این کشور در ارائه کمک‌های مالی کافی و تجهیزات محافظتی به بیمارستان‌ها و کادر درمانی خود ناکام بوده است.

این نظرسنجی نشان داده که ۳۱ درصد از اعضای کادر درمانی از ماسک‌های N95 که برای جلوگیری از ابتلا به کووید-۱۹ و محافظت از آن‌ها ضروری است، چندین بار و بعضاً به طور نامحدود استفاده می‌کنند.

یک پزشک ژاپنی گفته که کادر درمانی این کشور تا زمانی که بندهای این ماسک‌ها فرسوده شده و از بین برود، از آن‌ها استفاده می‌کنند.

شینزو آبه، نخست وزیر این کشور روز پنج‌شنبه وضعیت اضطراری را برای ۳۹ استان از ۴۷ استان ژاپن لغو کرد که محدودیت‌ها را برای ۵۴ درصد از جمعیت آن رفع می‌کند. با این حال منطقه بزرگ توکیو که یک سوم اقتصاد کشور را شامل می‌شود و سایر شهرهای بزرگ همچنان تحت محدودیت هستند.

بنا بر گزارش رویترز، ژاپن تاکنون بدون احتساب موارد ابتلا در کشتی دایموند پرینسس که در اوایل شیوع کروناویروس درگیر این بیماری شده بود، حدود ۱۶ هزار و ۳۰۰ مورد ابتلا به کووید-۱۹ را تایید کرده که از این میان ۷۲۵ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *