گزارش کمیسیون تحقیق درباره اعتبارنامه «تاجگردون»: ارتباط خانوادگی با ساواک و حزب رستاخیز و حمایت از رفع حصر عوامل فتنه 88/ اعتبارنامه تاجگردون تایید شد!

  نشست کمیسیون اعتبارنامه منتخبان مجلس یازدهم شورای اسلامی با حضور اعضا و با دستور بررسی اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون برگزار شد.

در این نشست اعتبارنامه غلامرضا تاج‌گردون منتخب مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی بررسی شد و پس از تبادل‌نظر و رأی‌گیری، اعتبارنامه این منتخب در این کمیسیون تأیید شد. 

در همین حال، علی جدی عضو کمیسیون تحقیق مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به جلسه عصر امروز(سه‌شنبه، سوم تیر 99) این کمیسیون، گفت: در حلسه عصر امروز کمیسیون تحقیق، پرونده اعتبارنامه آقای تاجگردون منتخب مردم گچساران در مجلس یازدهم با حضور تمامی اعضا مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این جلسه، پس از بررسی گزارش‌های نهادهای نظارتی احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس و بیان نظرات اعضای کمیسیون، در نهایت درباره پرونده اعتبارنامه آقای تاجگردون رأی‌گیری شد.

عضو کمیسیون تحقیق مجلس اضافه کرد: پرونده اعتبارنامه منتخب مردم گچساران در مجلس، با رأی اکثریت اعضای کمیسیون تحقیق تصویب شد و به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع داده شد.

جدی در پایان خاطرنشان کرد: تکلیف نهایی اعتبارنامه آقای تاجگردون، طبق تصمیم هیئت‌رئیسه مجلس و در یک جلسه علنی با رأی نمایندگان مجلس مشخص می‌شود.

جزئیات گزارش کمیسیون تحقیق درباره اعتبارنامه «تاجگردون»
به گزارش فارس،در ذیل بخشی از گزارش کمیسیون تحقیق اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران در مجلس یازدهم از نظرتان می‌گذرد:

1- ارتباط خانوادگی با ساواک و حزب رستاخیز:
ـ پدرش ظفر تاجگردون مشاور ملک‌منصور باشتی معدوم بود. نامبرده منبع اطلاعاتی ساواک منحله بود و اخبار و اطلاعات لازم را مطابق نامه شماره 20795 مورخ 19 آذر ماه 57 به مقامات مافوق گزارش می‌نموده است.

از طرفی نامبرده طبق لیست اساس کانون‌های حزب رستاخیز ساواک، رئیس حزب رستاخیز گچساران بوده است.

ـ بعد از انقلاب، به همراه ملک منصور خان باشتی دستگیر شد و طی حکم شماره 3856 مورخ 14 فروردین ماه 59 و نامه 2/1834 مورخ 14 فروردین ماه 59 فقط مصادره اموال گردید و با نفوذ پسر برادرش بهرام تاجگردون (منبع 8607 ساواک) که در گروه انقلابیون خودش را جا زده بود آزاد شد و در یک تصادف کشته شد.

ـ‌ظفر علاوه بر این در جرم‌های منصورخان باشتی از جمله قتل عام فرزندان کاعلی‌سینا و گرفتن منال از کشاورزان و کشتن سرایدار منزل خان و پسرش چند روز قبل از انقلاب دست داشت که با تحقیق محلی از شاهدان زنده قابل اثبات است.

2- دولت،‌وزرا، معاونین، مدیران و مسوولان را دعوت به استعفا کرد که در این میان غلامرضا تاجگردون نیز به منظور اعلام اعتراض درخواست استعفا داد. نامه اداره اطلاعات با تصویر آقای تاجگردون در جمع متحصنین پیوست می‌باشد.

3- حمایت از رفع ممنوع‌التصویر شدن سیدمحمد خاتمی:
تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله غلامرضا تاجگردون طی نامه‌ای از رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی خواستند تا محدودیت‌های لحاظ شده علیه رئیس دولت اصلاحات (سیدمحمد خاتمی) لغو شود.


4- حمایت از رفع حصر عوامل فتنه 88:
به نقل از ایرنا (تاجگردون)‌: لغو حصر و لغو ممنوع‌التصویری سخت‌تر از برجام نیست.


5- سوء استفاده از مدرک دکترا:
ـ ایشان مدعی است که از مؤسسه گلوبال، بیزینس، بلژیک دارای مدرک دکترا است ولی وقتی خرداد امسال (99)‌ نمی‌تواند وزیر علوم را قانع کند تا در مورد استعلام مدرک او سکوت کند دست به دامن نهاوندیان می‌شود و از او می‌خواهد طی نامه‌ای او را به عنوان دانشجوی دکترای پژوهش‌محور مؤسسه آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی که یک مؤسسه پژوهشی است و نه دانشگاه، بپذیرد.

ـ دوباره غلامی، وزیر علوم جلوی این خواسته ایستاده و تأکید می‌کند طبق بخشنامه رسمی وزارت علوم این مؤسسه اقتصادی اشاره شده از سوی نهاوندیان اصلا حق پذیرفتن دانشجو را ندارد و لذا دانشجوی دکترا شدن تاجگردون منتفی است.

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *