ماجرای پول های گمشده در کرونا

دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در گفتگو با خبرنگار سادس:

برداشت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه با مجوز رهبر انقلاب برای مبارزه باکروناه بوده است، دولت در واریز پول به حساب وزارت بهداشت تخلف کرده است و مجلس تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد.

تصور مردم در روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا این بود که کودکان در برابر کرونا مصون هستند و آنها فقط می‌توانند ناقل ویروس کووید ۱۹ باشند و کمتر به این بیماری مبتلا می‌شوند اما افزایش میزان ابتلای کودکان و حتی مرگ و میر بین آنها، هشدارهای جدی برای خانواده‌ها بود تا بیشتر مراقب کودکان خود در این زمینه باشند. از این رو خانواده‌ها باید تمامی پروتکل‌های بهداشتی اعم از فاصله گذاری و استفاده از ماسک را برای کودکان هم رعایت کنند.

بیمارستان‌های دولتی در زمان شیوع ویروس کرونا از همه افرادی که علائم بیماری دارند، تست می‌گیرند اما برخی بدون آنکه علائمی داشته باشند می‌خواهند تست بدهند، که مراکز دولتی انجام نداده و باید به آزمایشگاه‌های خصوصی مراجعه کنند که تعرفه بالای دارند. از این رو وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی باید بر تعرفه‌های این آزمایشگاه‌ها نظارت جدی‌تری داشته باشند تا هزینه‌ای خارج چهارچوب تعیین شده، دریافت نشود.

  

اخیرا داروی ضد ویروس رمْدسیویر  به عنوان داروی اثر گذار بر درمان کرونا مطرح شده و وزارت بهداشت نیز با همکاری مراکز پژوهشی در صدد بررسی اثرگذاری این دارو است. اما استفاده خودسرانه آن بودن تجویز پزشک قطعاً خطر افرین است. چرا که داروها زمانی اثرگذارند که  زیر نظر پزشک و در زمان مشخصی استفاده شود.  در غیر این صورت نه تنها برای درمان مفید نخواهد بود بلکه عوارضی را هم به همراه خواهد داشت. از طرفی اخیراً نمونه تقلبی این دارو هم در بازارهای سیاه با قیمت‌های بسیار بالا به فروش می رسد که مردم باید با هوشیاری هیچ دارویی از مراجع غیر رسمی و غیرقانونی تهیه نکنند.

برای برخورد با افرادی که از مجاری غیر قانونی اقدام به توزیع دارو می‌کنند،قانون وجود دارد. البته ۳۰ الی ۴۰ سال است که بحث مبارزه با دارو فروش های خایابان ناصرخسرو و دیگر مناطق عرضه دارو غیر مجاز در سراسر کشور مطرح شده اما هیچ گاه اقدام موثری صورت نگفته است./

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *