چرایی عدم تعلق فوق‌العاده شغل به همسران شهداء / میزان افزایش فوق‌العاده شغل فرزندان شاهد

محمدرضا رزاقی در گفت وگو با سادس،   درباره میزان رشد فوق‌العاده شغل خانواده شهدا و ایثارگران اظهار کرد: طبق ماده ۵۱ قانون جامع ایثارگران، احکام ۲۵ درصد فوق العاده شغل به ۲۵ هزار خانواده جانباز، آزاده و فرزند شهید با دستور رئیس سازمان برنامه و بودجه از اول فروردین سال ۹۵ اجرا شد و حدود ۱۱ هزار جانباز و آزاده و ۱۴ هزار فرزندان شهدا مشمول شدند و افزایش ۲۵ درصد حداقل حقوق که ۲۲۵ هزار تومان بود برای آنها اعمال شد.

 وی افزود: این فوق‌العاده شغل  سال گذشته دو میلیون و ۵۸۷ هزار و ۵۰۰ ریال بود و امسال به دو میلیون و ۸۰۷ هزار و ۵۰۰ ریال رسیده است.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی پیرامون چرایی عدم اجرایی شدن برخی بندهای قانون جامع ایثارگران برای همسران شهدای شاغل در آموزش و پرورش از جمله کاهش ساعت کاری آنها  و همین ماده ۵۱ و عدم تعلق فوق‌العاده شغل برای همسران شهدا گفت:  ۱۵ هزار فرزند شهید فوق‌العاده شغل را دریافت می‌کنند اما همسران شهدا دریافتی از محل این قانون ندارند و علت عدم اجرایی شدن آن است که آیین‌نامه اجرایی مربوط به ما ابلاغ نشده است.

رزاقی  آمار پیش ثبت‌نام انجام شده در مدارس شاهد را نیز اعلام کرد و گفت: پیش ثبت نام دانش آموزان در مدارس شاهد تا کنون در پایه ابتدایی ۶۱ هزار و ۵۶۲ دانش آموز بوده است که نسبت به سال گذشته با تعداد ۶۳ هزار و ۳۷۵ نفر منفی  ۲.۸۶درصد افت داشته است.

وی افزود: پیش ثبت نام دانش آموزان در پایه هفتم ۹۱ هزار و ۶۹۶ دانش آموز است که نسبت به سال گذشته با تعداد ۹۹ هزار و ۲۴۰ نفر منفی ۷.۶ درصد افت داشته است. در پایه دهم نیز این تعداد ۸۰ هزار و ۴۳۱ نفر است که نسبت به سال گذشته با تعداد ۸۰ هزار و ۴۹۴ دانش آموز منفی ۰.۸درصد افت داشته است.

به گفته مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در مجموع تاکنون ۲۳۳ هزار و ۶۸۹ دانش آموز پیش ثبت نام خود را امسال در مدارس شاهد انجام داده اند که این تعداد در سال گذشته ۲۴۳ هزار و ۱۰۹ دانش آموز است.

انتهای پیام

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *