هجدهمین جشنواره نمایش‌های آیینی – سنتی در محک برگزار شد


هجدهمین جشنواره آیینی – سنتی با حضور هنرمندان و کودکان بهبودیافته و در حال درمان در محک برگزار شد.

به گزارش سادس و بنابر اعلام روابط عمومی محک، در مراسم افتتاحیه هجدهمین جشنواره نمایش‌های آیینی سنتی بار دیگر هنرمندان با کودکان مبتلا به سرطان همراه شدند تا با حرکت بر بال زیبای هنر ارزشمند سرزمین‌مان، به دغدغه فرزندان محک پرداخته شود.

در این مراسم که در سالن آمفی‌تئاتر محک برگزار شد، هنرمندانی چون فاطمه معتمدآریا، مرضیه برومند، مریم سعادت، فرزانه کابلی، هادی مرزبان، داوود فتحعلی بیگی، محمدحسین ناصربخت و سعیده قدس بنیانگذار محک، یاوران و جمعی از کودکان بهبودیافته و در حال درمان حضور داشتند.

سعیده قدس – بنیانگذار محک، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری مراسم افتتاحیه در محک گفت: تجربه برگزاری چنین رویدادهای هنری در محک که ریشه در فرهنگ و اصالت سرزمین‌مان دارد به این سازمان در حمایت از فرزندانش انرژی می‌دهد تا دست به دست یکدیگر دهیم و زیر آسمان آبی ایران زمین از تمام کودکان مبتلا به سرطان حمایت کنیم.

قدس با یادآوری خاطرات کودکی خود که با نمایش‌های سیاه‌بازی گره خورده بود، گفت: در برابر تمام هنرمندانی که با حرفه‌شان این میراث عظیم فرهنگی را ترویج می‌دهند تا اصالت‌مان را حفظ کنیم، ادای احترام می‌کنم و امیدوارم با آموزش به جوانان علاقه‌مند به هنر سیاه‌بازی و با دمیده شدن روح هنر در رگ‌های آنها و لمس ظرافت رفتار هنری، این مسیر ادامه یابد.

داوود فتحعلی بیگی، دبیر جشنواره نمایش‌های آیینی – سنتی گفت: محک یکی از درهای بهشت است که فرصت انجام فعالیت‌ خیرخواهانه را برای هنرمندان فراهم می‌کند. برای ما هنر و تئاتر حاصلی جز از انسانیت ندارد. به امید روزی که هیچ بیماری بر کره خاکی نباشد و همه بیماران در صحت و سلامت کامل به سر برند.

در ادامه فاطمه‌ معتمدآریا، بازیگر سینما و تلویزیون نیز که ویژگی هنرهای سنتی را شادی آن می‌داند، گفت: نمایش‌های آیینی – سنتی شادی را به حیات و هستی می‌دهند. امیدوارم وجود همه کسانی که این سنت را زنده نگه می‌دارند، سالم باشد و همواره تن‌شان سلامت.

همچنین مرضیه برومند با ذکر خاطره‌ای از بازی در تئاتری همراه فتحعلی بیگی گفت: هر کسی که در جامعه بیشتر بخندد و شادی کند، روح سالم‌تری دارد. امیدوارم این شادی همواره ادامه داشته باشد.

روابط عمومی محک در پایان تاکید کرده است که گروه‌های هنری در این روز به تمامی بخش‌های بستری بیمارستان و اقامتگاه محک رفتند تا با اجرای برنامه، دل‌های کودکان مبتلا به سرطان را شاد کنند. این جشنواره که زمینه شناخت فرهنگ اصیل ایرانی را برای فرزندان محک فراهم می‌کند، کیفیت زندگی آنان را در دوران درمان ارتقا می‌بخشد و باعث می‌شود تا روزهای شادی را در طول درمان تجربه کنند تا جایی که خاطرات مربوط به اولین دوره برگزاری افتتاحیه جشنواره در سال ۱۳۹۴ همچنان نقل محافل کودکان، پدران و مادران آنهاست. امیداریم روزی برسد که با همراهی همه هنرمندان ایران زمین، جشن بهبودی کودکان مبتلا به سرطان را برگزار و پیام سلامتی را به جهانیان مخابره کنیم.

انتهای پیام

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *