از چگونگی استخدام حق‌التدریسی‌ها تا گردش مالی بالای تکدی‌گری در تهران


مراحل تشریفات «استخدام» حق‌التدریسی‌ها و نهضتی‌ها، افزایش شکایت‌های دارویی در سال جاری، زیرگذر گیشا تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد،حیوان آزاری چه مجازاتی دارد؟، کشف محموله ۲۸۰۰ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در پایتخت و… سرخط برخی مهمترین اخبار امروز اجتماعی سادس است.

به گزارش سادس، اداره اخبار اجتماعی امروز (23 شهریورماه) اخبار و مصاحبه و گزارش‌هایی خبری خود را روی خروجی منتشر کرد که برخی از مهمترین آن‌ها در ادامه آمده که با کلیک روی تیتر اخبار، متن کامل آن‌ها در سایت قابل مشاهده است:

زیرگذر گیشا تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از اتمام پروژه ساخت زیرگذر گیشا تا پایان سال خبرداد.

مهندس صفا صبوری دیلمی در گفت‌وگو با سادس، در مورد آخرین وضعیت ساخت زیرگذر گیشا با بیان اینکه براساس برنامه‌ریزی انجام شده، زیرگذر گیشا تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد؛ گفت: همچنین براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، فضای هم سطح بزرگراه چمران نیز که به دلیل برداشت پل تبدیل به کارگاه شده تا پایان شهریورماه به اتمام خواهد رسید و معبر به غیر از محدوده کارگاه عمرانی برای تردد وسایل نقلیه مناسب سازی خواهد شد.

اندر احوالات گدایانِ تهران / جُرمی که مجازات بازدارنده ندارد

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران از ثبت اطلاعات متکدیان در سامانه جامع آسیب دیدگان اجتماعی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: با استقرار و بکارگیری این سامانه، کل اطلاعات در کشور از متکدیان در سامانه ثبت خواهد شد و در حقیقت ۳۱ استان به سامانه متصل می‌شوند.

به گزارش سادس، فرزانه مروستی در جمع خبرنگاران در تشریح اقدامات استانداری تهران در برخورد با پدیده تکدی‌گری در سطح این استان، گفت: دو گروه درگیر آسیب تکدی‌گری هستند؛ متکدیان و کودکان خیابانی. کودکان خیابانی درگیر فعالیتی هستند که ما آن را تکدی‌گری پنهان یا شبه تکدی‌گری می‌نامیم. قوانین و مقررات موجود در این خصوص شامل آیین نامه ساماندهی کودکان خیابانی مصوب هیئت وزیران  سال۱۳۸۴ و آئین نامه ساماندهی متکدیان مصوب ۱۳۷۸ شورای عالی اداری است که به عنوان اسناد بالادستی تکلیف استانداری را در برخورد با این پدیده مشخص کرده است.

با ارایه نمونه بزاق‌تان به شبکه اهداکنندگان سلول‌های بنیادی بپیوندید

رئیس مرکز مدیریت پیوند و بیماری های وزارت بهداشت، نحوه اهدای سلول‌های بنیادین را تشریح کرد.

دکتر مهدی شادنوش در گفت‌وگو با سادس، با اشاره به روز جهانی اهداکنندگان سلول‌های بنیادین، ‌ گفت: بر همین اساس هفتم مهر ماه تلاش می‌کنیم که این پیام را به گوش مردم برسانیم که در دنیایی که پیوند مغز استخوان درمان بسیاری از بیماری‌هایی است که در گذشته در زمره بیماری‌های سخت و لاعلاج محسوب می‌شدند، ‌ امروز می‌تواند بیماران را درمان کند و برای برخی بیماری‌ها درمان قطعی محسوب می‌شود و می‌تواند فرد را سلامت کند.

افزایش شکایت‌های دارویی در سال جاری

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت با بیان اینکه در سال ۹۸، میزان تماس‌ها و شکایات مرتبط با دارو در سامانه ۱۹۰ افزایش یافته است، گفت: در حال ایجاد شرایطی هستیم که کارشناسان سامانه ۱۹۰ با سامانه HIX و کلیه داروخانه‌ها ارتباط داشته باشند.

به گزارش سادس، دکتر حیدری در همایش سراسری دفاتر بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی، گفت: برنامه عملیاتی در حوزه دفاتر بازرسی در ستاد وزارت بهداشت مشتمل بر چهار هدف است که شامل ارتقاء نظام جامع پاسخگویی به شکایات، ارتقاء سلامت و کاهش فساد اداری، استقرار ۱۰۰ درصدی نظام جامع نظارت و بازرسی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی و افزایش سرانه آموزش‌های ویژه مدیران و کارکنان است.

هشدار؛ اعتیاد بدون مواد مخدر در دنیای مدرن کودکان

یک متخصص روانشناس کودک و نوجوان ضمن بیان اینکه اعتیاد به تلفن‌های همراه شایع‌ترین اعتیاد بدون مواد مخدر در دنیای مدرن محسوب می‌شود که فعال‌ترین گروه در این زمینه را نسل نوجوان و جوان جامعه تشکیل می‌دهند، به تشریح علت تمایل نوجوانان به اینترنت و تاثیرات آن بر رفتار آنها پرداخت.

گوهریسنا انزانی- متخصص روانشناس کودک و نوجوان در گفت‌وگو با سادس، با بیان اینکه وابستگی به تکنولوژی در قالب اعتیاد مدرن بین جوانان و نوجوانان پدید آمده و تبدیل به کالای فرهنگی و اجتماعی شده است، افزود: به نظر می‌رسد استفاده از اینترنت به طوری که موجب بروز مشکلات روان‌شناختی، اجتماعی، درسی، شغلی و… شود در جامعه ما فراگیر بوده و می‌تواند صدمات جدی جسمانی، مالی، اجتماعی، روانی و خانوادگی زیادی را ایجاد کند.

افزایش لابراتوارهای تولید شیشه در افغانستان/ اجماع سه قوه برای اصلاح قانون مبارزه با موادمخدر

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه کشفیات «شیشه» افزایش پیدا کرده است گفت: این افزایش کشفیات ناشی از افزایش لابراتوارهای گسترده‌ای است که در افغانستان ایجاد شده است.

بطحائی: ۸۰ درصد وعده‌هایم عملی شد

وزیر سابق آموزش و پرورش گفت: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته بیش از ۸۰ درصد وعده‌ها و برنامه‌هایی که داده بودیم طی ۲۲ ماه مسئولیتم یا به انجام رسید و یا آغاز شده و در دست اجراست.

به گزارش سادس، سیدمحمد بطحایی در مراسم تودیع اش از وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برخی حوادث تلخ چون حادثه زاهدان و “دنیا” در روستای سنندج که جان خود را زیر دیوار و حادثه‌ای که رخ داد از دست داد گفت: طی ۲۲ ماهی که افتخار خدمت داشتم با تلاش همکارانم در اقصی نقاط کشور دستاوردهای کم نظیری در راستای همه تلاش‌ها محقق شد و توانستیم یک قدم بیشتر در ارتقاء و تعالی آموزش و پرورش حرکت کنیم.

مراحل تشریفات «استخدام» حق‌التدریسی‌ها و نهضتی‌ها

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه غنی‌ترین شغل هستی، معلمی است اظهار کرد: باید معلمان را ارج بگذاریم؛ آنها باید از برترین منزلت‌های اجتماعی برخوردار باشند. تلاش می‌کنیم لایحه ویژه‌ای برای معلمان تنظیم کنیم و قانون ویژه برای آنها داشته باشیم.

به گزارش سادس، محسن حاجی میرزایی در مراسم معارفه‌اش به عنوان وزیر آموزش و پرورش با اشاره به زمینه‌های برقراری عدالت آموزشی از حیث دسترسی به فرصت‌های برابر گفت: قریب به ۵۰ هزار مدرسه ما زیر ۵۰ دانش آموز دارد.

حیوان آزاری چه مجازاتی دارد؟

یک استاد حقوق حیوانات کمیسیون حقوق بشر اسلامی – که در تهیه پیش‌نویس قانون منع حیوان آزاری مشارکت کرده است – ضمن تشریح جزئیات پیش‌نویس قانون منع حیوان آزاری گفت: مجازات‌های مختلفی برای حیوان‌آزارها در نظر گرفته شده است که از شرکت در کلاس‌های آموزشی تا حبس را شامل می‌شود.

سیدضیاءالدین خرمشاهی در گفت و گو با سادس با بیان اینکه طی چند روز گذشته پیش‌نویس قانون منع حیوان‌آزاری پس از حدود سه سال معطلی به مجلس شورای اسلامی ارسال و اعلام وصول شد، اظهار کرد: البته این موضوع در قالب طرح و نه لایحه به مجلس شورای اسلامی رسید. در ابتدا قرار بود قوانینی که برای حمایت از حقوق حیوانات و منع حیوان آزاری نوشته شده است در قالب یک لایحه از طریق سازمان حفاظت محیط زیست و دولت به مجلس شورای اسلامی راه‌ یابد اما متاسفانه آن‌قدر تعلل کردند که این قوانین با پیگیری‌های مردمی و کمک‌های رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس – دکتر تابش – در قالب طرح به مجلس تقدیم شد.

از نصب موقعیت‌یاب تا اعلام محل نصب مجسمه‌ها به پلیس

جانشین رئیس پلیس پیشگیری تهران پیشنهادهایی را برای محافظت از مجسمه ها و سردیس های پایتخت ارائه کرد که یکی از آنها نصب موقعیت‌یاب بود.

سرهنگ جلیل موقوفه‌ای در گفت و گو با سادس با اشاره به سرقت سردیس «قیصر امین‌پور» در محدوده سعادت‌آباد تهران درباره اقداماتی که می‌تواند برای جلوگیری از این سرقت‌ها انجام شود، اظهار کرد: پیشنهاد ما به عنوان پلیس پیشگیری پایتخت نه تنها به مسئولان شهرداری بلکه به کل سازمانهای دولتی، سازمان‌های خصوصی، سازمان‌های نیمه دولتی این است که اگر می خواهند آثاری مثل مجسمه‌ها را که شاید بعضی از آن‌ها ارزش زیادی داشته باشند در مکان‌های عمومی قرار دهند  حتما به مسائل امنیتی و انتظامی آن توجه کنند.

کشف محموله ۲۸۰۰ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در پایتخت

رئیس پلیس پایتخت از کشف دو محموله بزرگ لوازم خانگی قاچاق در دو نقطه از پایتخت خبر داد.

به گزارش سادس، سردار حسین رحیمی در نشستی که پیش از ظهر امروز به منظور تشریح دستاوردهای پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ طی ۱۰ روز گذشته برگزارشد، گفت: پلیس امنیت اقتصادی یک پلیس نوپاست که توانسته در همین ماه‌های نخست آغاز فعالیت خود، پرونده‌ها و مسائل مختلفی را در دستور کار خود قرار داده و بسیار نتیجه‌بخش باشد.

پنج خبر پربازدید اداره اجتماعی طی امروز عبارتند از:

مراحل تشریفات «استخدام» حق‌التدریسی‌ها و نهضتی‌ها

زیرگذر گیشا تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی آتش‌نشانی از امروز

حیوان آزاری چه مجازاتی دارد؟

اندر احوالات گدایانِ تهران / جُرمی که مجازات بازدارنده ندارد

انتهای پیام

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *