حریم قیامدشت از بلاتکلیفی خارج شد


اعضای شورای برنامه‌ریزی استان تهران در جلسه امروز شنبه با اکثریت آرا تعیین حریم قیامدشت را مصوب کردند.

به گزارش سادس، در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران که امروز به ریاست استاندار تهران برگزار شد، موضوع امکان‌سنجی ایجاد نقطه جمعیتی 500 هکتاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

محمدزاده مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در این خصوص گفت: بخشی از اراضی در تهران دارای اسناد مالکیت هستند اما از نظر زیست‌محیطی امکان ساخت و ساز ندارند. برای حل مسائل این زمین‌ها مصوباتی اتخاذ شده تا خارج از اراضی تهران این مشکل حل و فصل شود. بر همین اساس پنج نقطه از سوی دولت برای این منظور پیش‌بینی شده که یکی از آنها زمین 500 هکتاری در شهر پردیس است که پس از مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری قابل اجرا خواهد بود.

اعضای شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران پس از بحث و بررسی به طرح امکان‌سنجی ایجاد نقطه جمعیتی 500 هکتاری در شهر پردیس رای دادند. به این ترتیب این طرح امروز 30 تیر ماه 1397 در این شورا مصوب شد.

در ادامه جلسه موضوع تعیین حریم شهر قیامدشت به عنوان یکی دیگر از دستور جلسه‌های شورای برنامه‌ریزی استان تهران توسط ترکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران مطرح شد و مورد بحث اعضا قرار گرفت.

محمدزاده مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران درخصوص این طرح گفت: پس از تعیین قیامدشت به عنوان شهر ، بلاتکلیفی در تعیین حریم این منطقه به وجود آمد، لذا نیاز است ابتدا موضوعات مربوط به حریم تهران و پاکدشت حل و فصل شود و در مرحله بعد حریم پاکدشت با مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری تعیین‌تکلیف شود.

در ادامه این جلسه جمالی‌پور فرماندار شهرستان ری درخصوص مصوبه تعیین حریم شهر قیامدشت تاکید کرد: مصوبه شورای برنامه‌ریزی برای تعیین این حریم کفایت می‌کند. چراکه جمعیت این شهر کمتر از 50 هزار نفر است لذا نیازی به ارجاع به شورای شهرسازی و معماری ندارد. قیامدشت در بخش مستقل خاوران است و تعرضی به سایر بخش‌ها ندارد.

به گزارش سادس، عدالتی معاون برنامه‌ریزی سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان تهران نیز با تاکید بر این که اختیار تمرکززدایی با شورای برنامه‌ریزی استان تهران است، افزود: هرچند که حریم تهران به عنوان پایتخت کارشناسی شده است، اما مستمسک حقوقی ندارد. به این ترتیب اگر مستمسک حقوقی وجود داشت تبدیل قیامدشت به شهر، غیرقانونی می‌شد، همانند احمدآباد مستوفی در اسلامشهر که دیوان عدالت اداری مصوبه آن را باطل کرد.

نهایتا اعضای شورای برنامه‌ریزی استان تهران با اکثریت آرا به تعیین حریم قیامدشت رای مثبت دادند و استاندار تهران مقرر کرد دفتر فنی استانداری با همکاری معاونت برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و اداره راه و شهرسازی ضمن بررسی قوانین در این حوزه و همفکری تصمیم‌گیری نهایی را اعلام کنند.

انتهای پیام

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *