خشکسالی در کرمان بحران ایجاد کرده است


نماینده مردم بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس گفت: مردم به شدت با مشکل درآمدی مواجه شده و نیاز به بسته حمایتی دارند و دولت باید به سرعت فکری بکند.

به گزارش سادس، “حبیب اله نیکزادی” امروز ۲۱ تیرماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: خشکسالی دام عشایر را نابود کرده و چشمه ها خشکیده و عشایر با کمبود آب و علوفه مواجه هستند و از لحاظ مسائل زیستی مشکل دارند.

وی افزود: نمایندگان استان کرمان این هشدار را به دولت داده بودند که خشکسالی در استان کرمان بحران ایجاد کرده است. 

نباید به هیچ وجه کار آبرسانی به روستاها و عشایر معطل بماند

سرپرست استانداری کرمان نیز در این نشست گفت: ۱۱ میلیارد تومان برای آب روستایی ابلاغ شده اما تا زمان اختصاص یافتن، نباید به هیچ وجه کار آبرسانی به روستاها و عشایر معطل بماند. باید آبرسانی سیار به مردم روستاها و عشایر صورت بگیرد تا مشکل نداشته باشند و دنبال می کنیم اعتبار شناوری در بحث آب روستایی در اختیار استان قرار بگیرد.

دکترمحمدجواد فدایی اظهار کرد: برای تنظیم بازار باید جایی باشد که مردم از قیمت ها اطلاع پیدا کنند. همچنین باید مردم افزایش قیمت را اطلاع بدهند و مطمئن باشند که رسیدگی خواهد شد.

وی با تاکید بر التزام بانک ها به صورتجلسه امهال تسهیلات کشاورزان گفت: باید اطلاع رسانی درست در زمینه مسائل مختلف به مردم صورت بگیرد.

فدایی با اشاره به روند کار شورای اداری استان تصریح کرد: باید مدیران دستگاه ها درباره موضوعات مهم از جمله میز خدمت و تکریم ارباب رجوع، حقوق شهروندی، حجاب و عفاف و … اطلاعات به روز داشته و گزارش بدهند.

وی با اشاره به اولویت های دولت در اشتغال، رونق تولید و رفع فقر بیان کرد: این مسائل زمان نمی شناسد و هر روز زودتر که مشکلات جوانان زودتر حل شود، از مشکلات دیگر جلوگیری خواهد شد. همه دستگاه ها در زمینه این اولویت ها مسوول هستند و برخی مسوولیت مستقیم دارند و عضو شورای اشتغال هستند و باید مدیران خودشان در جلسه حضور داشته باشند.

وی با تاکید بر استفاده بیشتر از طرح کارورزی عنوان کرد: سال گذشته ۱۳۰۰ مورد از این طرح استفاده شد در حالی که برای 5000 نفر سهمیه داشتیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس نیز درباره وضعیت استانداری کرمان تاکید کرد: از دولت انتظار داریم هرچه زودتر تکلیف استاندار کرمان را روشن کند. باید استان علمدار اجرایی داشته باشد و خوشبختانه دکتر فدایی خوب کار می کند.

به گزارش سادس، محمدمهدی زاهدی امروز افزود: در قیمت گذاری ها باید از افزایش قیمت جلوگیری و بیشتر نظارت کرد و مسائلی که مربوط به استان نیست از مرکز خواسته شود. باید در شرایط کنونی در قالب بسته حمایتی کالاهای اساسی برای اقشار مستضعف تهیه کنیم زیرا مردم در فشار هستند.

زاهدی تصریح کرد: باید این مسائل را در اولویت گذاشته و فشار از روی مردم برداشته شود زیرا شرایط بسیار سختی دارند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز گفت: در حال حاضر ۳۹ درصد واحدهای ما فعال، ۳۶ درصد نیمه فعال و ۲۵ درصد غیرفعال هستند.

مهدی حسینی نژاد امروز ۲۱ تیرماه در شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: ۳.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور مربوط به استان کرمان است و ۳۶ درصد از تولید ناخالص معدنی کشور مربوط به استان ماست.

وی با اشاره به چهار اولویت دولت از جمله حمایت از تولید افزود: در این راستا ۳۷ پروژه داریم و مهم ترین مسئله این است که از واحدهای صنفی و صنعتی استان حمایت و راه هایی پیدا کنیم تا تلاش های این عرصه نتیجه بخش باشد. مهم ترین مشکل واحدها کمبود نقدینگی است و در همین راستا در موضوع تسهیلات رونق تولید در سال گذشته فقط ۶۰۰ میلیارد تومان پرداخت شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه در صورتی که ظرفیت های استان دنبال شود بسیاری از مشکلات در خود استان حل خواهد شد، گفت: یکی از راه های ایجاد رونق، ارتباط بین صنعت و دانشگاه است و گام های خوبی در این راستا برداشته‌ایم.

وی در ادامه با بیان اینکه در بازرگانی دچار مشکل هستیم، گفت: بیش از ۵۸ هزار واحد صنفی در شمال و مجموعا در کل استان ۷۰ هزار واحد صنفی داریم.

حسینی نژاد افزود: مسوولیت تنظیم بازار در آبان سال گذشته به صنعت، معدن و تجارت واگذار شد اما مشکل اساسی این است که به استناد قانون انتزاع بسیاری از مباحث مربوط به تنظیم بازار در حوزه جهاد کشاورزی است که در سطح ملی این مشکل مشهود است. زیرساخت مدیریت واحد برای تنظیم بازار در استان کرمان شکل گرفته و مصوب شد کالاها مشمول نرخ گذاری و در دبیرخانه واحد نرخ گداری شده و اطلاع رسانی قیمت توسط دستگاه متولی صورت بگیرد. تضاد قوانین و مصوبات هیئت دولت و آیین نامه ها و مغایرت افزایش ۱۰ درصدی قیمت کالاها در سال جاری از جمله چالش های حوزه بازار است.

به گزارش سادس، در این جلسه تاکید شد بانک ها براساس صورتجلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان با توجه به شرایط فعلی و خسارات جوی به محصولات کشاورزی استان، با کشاورزان برای امهال تسهیلات همکاری کنند.
انتهای پیام

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *